Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas campus zwart

Enviado por ADFSHFGJ 
adidas campus zwart
10-August-2017 07:56


De Campus begon in de adidas campus dames sport en haar dope stijl verheven dat het iconische status. Oorspronkelijk was het een laag uitgesneden basketbalschoen Bekend als het toernooi, de uiterst comfortabele sneaker met de enkel ontwerp werd vertaald in een lifestyle Gemakkelijk schoen. Na de boterachtige suède silhouet werd door hip-hop hoofden, de off-court aantrekkingskracht van de Campus stapte in de straten stevig.

Aangekondigd als een adidas campus grijs van de meest Gevierde winkels in Tokyo, MITA consequent produceert high-end samenwerkingen niet alleen de stuwkracht die klassieke stijlen in de 21e eeuw, maar sympathiek zich te houden aan hun geschiedenis, de Campus 80 is geen uitzondering. Verkrijgbaar in twee kleurstellingen - Black & University Kardinaal & Rennen Rood en Wit - Met deze gezamenlijke premium varkensleer suède herwerking utilisés Uppers Dat accentueren de eenvoudige profiel van de schoen.

De detaillering is eenvoudig adidas campus zwart authentiek, met een tonale kant streep set en witte tab leer hak en het toevoegen van een nieuwe oproep.De detaillering is eenvoudig authentiek, met een tonale kant streep set en witte tab leer hak en het toevoegen van een nieuwe oproep.

Op zoek naar nieuwe adidas campus 80s design-inspiratie voor de toekomst duikt adidas Originals in de schoenarchieven van de jaren 80. Deze sportschoenen zijn gebaseerd op het onvergetelijke ontwerp van de adidas Campus schoenen. Een suède bovenwerk frist de look op met een moderne twist. Verfijnde design-lijnen langs de boord en hiel maken deze streetwear-musthave compleet.

http://www.schoenensale.org/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar