Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Free 5.0 Zwart Aanbieding

Enviado por wsxclark1 
Nike Free 5.0 Zwart Aanbieding
22-August-2017 03:47


Een donkere Free sole unit is onderaan aangebracht, terwijl paars veters de nieuwe Swoosh set voltooien. Alhoewel de toekomst van toekomstige voetballers wordt vastgesteld in het NFL Draft van donderdag, is het het werk dat ze hebben ingevoerd voordat het seizoen begint, dat betekent dat veel meer. Om de offseason grind te herdenken, zal Nike Free 5.0 Zwart Aanbieding "Betaal in volle" sneaker vrijlaten. Deze cross-training sneaker is uitgerust met een witte maas boven, zwart leer en goud accenten op de Swoosh, veters en buitenzool. Of u nu door de boren gaat op het veld of in de gewichtsruimte, deze veelzijdige sneaker is perfect voor elk trainingsregiment. Rookies, raak de sportschool aan omdat je volledig betaald bent.

De vrije beweging van Nike is vrijwel zo sterk als ooit, aangezien de Swoosh tegen het einde van deze maand met deze frisse, schaduwrijke Nike Free 5.0 Wit Uitverkoop zal vallen. De lichtgewicht prestatieschoppen tonen een donkergroene spreiding, accentueert met turquoise veters en een bijpassende buitenzool. Zwarte kleurstof zorgt dan voor de Free Sole-eenheid, samen met de tong en voering dienovereenkomstig. Oregon krijgen wat cool Nike exclusives? Nooit. Deze keer ontvangt de Free Trainer 5.0 de Duck behandeling, omdat de nieuwe training optie een wit en zilver bovenkant heeft, geaccentueerd met geelstreepjes op de buitenzool, branding aan de teen en de hak en voering.

De Nike Free 5.0 Blauw goedkoop is een van de meest flexibele sneakers van Nike, omdat deze zeshoekige flex groeven in de buitenzool bevat, waardoor de voet natuurlijk kan bewegen en de behendigheid verbeteren. Nike is ook ontworpen voor Free Trainer 5.0 met een anatomisch gevormde hiel, die een betere controle bevordert en natuurlijk elke stap van hak tot teen rolt, waardoor de efficiëntie wordt maximaliseerd. Tenslotte voegde de Swoosh hun dynamische fit systeem toe voor een lockdown fit, en gebruikte een phylite middelzool voor superieure kussen en verminderde gewicht. Komt in twee verschillende gekamoufleerde kleuren, een in traditionele legergroen en de andere in een obsidiaan blauw en groen camo, heeft de Free Trainer 5.0 "LSA Pack" iets voor iedereen.

De Swoosh is doorgegaan met een helder accent op de Nike Free 5.0 Kopen. Onder de zwarte geweven wraps zijn oranje en voltschaduwen op de eerste set en dan gaat blauw en Volt aan de tweede aflevering. Witte Vrije zoolunits verdeeld onderaan op elke editie, als zwarte veters de duodruppel afronden. De nieuwe Free Trainer 5.0 van de Swoosh komt al in een aantal verleidelijke kleuropties, zoals hier een nieuwe NRG release van de unieke trainer wordt gezien. De geweven sneakers zijn voorzien van een can't-miss colorway, waarin Total Crimson en Hyper Blue in de bovenkant worden getoond, die dan wordt gecompenseerd, dankzij een contrasterende witte Free sole unit onderaan.

NikeLab maakte een splash met hun premium, neem de Nike Free 5.0 Bestellen in een exclusieve colorway voor Shanghai onlangs. De schoen heeft een recente boost in notoriety gezien dankzij de Dover Street Market blijft hun talent voor simplistisch schone monochromatische afwerkingen met een vleugje tandvlees op de buitenzool. Nu zal Nike deze ongerepte smaragd op de hedendaagse trainer vrijlaten, aangezien Hong Kong's PS7 NikeLab-locatie exclusieve rechten op deze esthetiek krijgt. Van de vier recente updates, wat is jouw favoriet? Het lijkt erop dat deze nieuwe set van Nike Free 5.0 TR Fit 4 het soort is dat uiteindelijk zal komen met een officieel verhaal en inspiratie dankzij Nike INC.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar