Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas nmd r1 dames grijs

Enviado por victoriaaurelie 
adidas nmd r1 dames grijs
23-August-2017 05:27


De eerste adidas nmd r1 dames grijs-schoen is eindelijk weer vrijgegeven op 14 januari! Het is al lang geleden sinds december 2015, toen de sneakerwereld veranderde na de release van deze nieuwe adidas-schoenlijn. Met een Primeknit bovenzitting op een witte Boost-zool met rode en blauwe EVA-stekkers worden deze sneakers gekenmerkt door het comfort en de stedelijke stijl.

Deze schoen is gemaakt van een ademend en lichtgewicht gaas, dat is gekleed in een prachtige Zalmkleurige weg. De schoen wordt gecomplimenteerd met hits van lichtroze die gebruikt worden voor de drie strepen en hakken. Dit geeft het paar een mooie diepte en ziet er geweldig uit. De prachtige adidas nmd heren groen Raw Pink Womens is gepland om op 10 juni te worden vrijgegeven, en u kunt alle retailers vinden die dit paar aan de rechterkant hebben. We updaten je met nieuwe afbeeldingen en laat hieraan herinneringen voor dit paar op onze sociale media pagina's.

Dit neemt aan dat de NMD een suède bovenzool heeft, waardoor ze een vrolijke relaxte levensstijl vibe geven. Deze snede heeft zeker een duidelijk anders gedeconstrueerd silhouet van de rest van de colorways / packs. Hallo naar het nieuwste lid van de Adidas sneaker familie. De adidas nmd r1 heren wit rozen is gisteravond in New York gepresenteerd en komt op met een nieuw silhouet dat designelementen combineert met retro sneakers zoals de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super met moderne boost technologie. Waarschijnlijk de meest comfortabele sneaker daar nu

Het nieuw gepresenteerde Primeknit-editie van het adidas nmd dames zwart wit-model zal deze zomer in volle kracht uitrollen en in het nieuwste silhouet van de serie wordt een dodelijke "Triple Black" kleurweg voor de populaire runner ge?ntroduceerd. De strak geweven Primeknit-bovenkant van het model is versierd met een Japanse schrift in wit, waarin de laagste loper wordt beschreven, evenals een subtiel ontwerp rond de hakkraag. Tonale veters, een bijpassende hiellip, en een blacked-out middelzool met bijpassende stekkers voltooien het zwart op zwart op zwarte look.

http://www.snstuff.net/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar