Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max jewell dames

Enviado por wsefdgdh 
nike air max jewell dames
26-October-2017 03:37


Na de release van de Silver nike air max jewell dames Bullet Colourway vorige maand is de Nike Air Max Jewell klaar om deze maand meer koppen te draaien, want het zal vallen in een nieuwe opvallende Metallic Gold iteration.reinforced teen cap en de iconische Visible Air Sole unit van het merk voor een knik op het erfgoed achter dit moderne ontwerp.

De Nike Air Max Jewell, nike air max jewell zwart die is geïnspireerd door de Air Max Plus, is het tweede ooit vrouwenvriendelijke Air Max-model. Deze kleurstof wordt bedekt met Metallic Gold in de mazenbovenkant met Varsity Red omschrijving van de Swoosh-controle op de zijpanelen en de Nike Air-branding op de hiel. Andere details zijn onder meer een gegoten hakschacht in goud dat op een zichtbaar Air Max-eenheid zit dat in wit is aangebracht.

Ze kunnen bekend zijn voor nike air max jewell heren de diepte van hun legendarische archief, maar Nike bewijst steeds en weer dat ze aan de voorhoede van het hedendaagse sneakerontwerp blijven. De Air Max Jewell is een nieuw, vrouwelijk exclusief silhouet, inspireert van hun '98 Air Max TN, die het lage profielontwerp met een uni-body mesh bovenkant kit.

De Air Max Jewell van nike air max jewell wit Nike is een frisse nieuwe spin op een echt iconisch ontwerp. De ademende boven- en ongelooflijk lichtgewicht constructie zorgt voor comfort voor het hele dag en een duidelijk gevoel zonder stress. Het unieke buitenzoolontwerp zorgt voor een vrouwelijke afwerking die dit paar onderscheidt van elke andere iteratie. Compleet met geheugenschuim voor een luxueus gevoel, en een zichtbare Air Sole-eenheid is een tijdloze aanraking.

http://www.zwartstyle.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar