Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas NMD Kopen Nederland

Enviado por chardeas 
Adidas NMD Kopen Nederland
29-March-2017 11:31
De eerste van de Adidas NMD Adidas Yeezy Prijs sneakers werd uitgebracht op 12 december 2015. Het nemen van stijlelementen van retro sneakers, zoals de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super, de NMD is voorzien van een sok-achtige zwarte Primeknit bovenste, met dikke Boost tooling onderaan dat is verrijkt met rode en blauwe elementen. Een zwarte Stretch Web rubberen zool de sneaker is voltooid.

Voortzetting van de NMD's deconstructie Adidas Yeezy Boost 350 V2 Nederland van traditionele schoeisel ontwerp, deze release ziet de NMD_XR1 reimagined in een opvallende camouflage print in vijf kleurencombinatie iteraties, zwart, wit, stoffig roze, middernacht blauw en olijf, aangevuld met tonale informatie over de structurele TPU kooi, veters, tong tab en werd suède hiel unit. Met een volledige uitrekking maasconstructie bovenop het NMD iconische Boost middenzool met EVA pluggen voegen, het trio van NMD_XR1s de essentie van NMD filosofie combineert vorm, manier en functie met een ongeëvenaarde hedendaags perspectief.

Er is een compleet scala van Adidas Yeezy Boost 350 Bestellen opmerkelijke adidas Boost modellen vrijgeven van dit weekend, en zonder twijfel een van de hoogtepunten van allemaal is de NMD R1 je voor je ziet hier. De “Solid Grey” is een van de beste nieuwe kleurstellingen voor de schoen die we het hele jaar gezien, en een underdog aan de NMD “Gum Pack” ook raken retailers dit weekend. Deze nieuwe look is voorzien van de NMD R1 breit bovenste (blijkbaar niet Primeknit) met een grijs gespikkeld colorway, dat is eigenlijk heel in strijd met de “Solid Grey” naam van de tint. De ingewikkelde weefsel wordt gecontrasteerd met heldere witte accenten voor het tabblad hiel, achterbumpers, en buitenzool.



De adidas Yeezy Boost lijn werd gemaakt door Kanye West voor adidas. De meest recente model heet de Yeezy Boost 350 v2, een low-top model het meest bekend om de gekleurde streep en “SPLY-350” op Adidas NMD Kopen Nederland de bovenste. Het laatste “Black / Red” colorway releases op 11 februari 2017, gevolgd door de “Zebra” colorway op 25 februari, is 2017. De “Triple White” colorway zal naar verwachting release in het voorjaar van 2017. Yeezys zijn een van de moeilijkste sneakers kopen voor retail en adidas.com is een van de weinige exclusieve online retailers. De after market is de enige manier waarop je in staat zijn om een ​​paar te krijgen. Houd scrollen voor meer informatie over de adidas Yeezy lijn.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar