Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas nmd r1 heren

Enviado por GUANYUGEGE 
adidas nmd r1 heren
21-July-2017 04:22


Het nieuw gepresenteerde adidas nmd r1 dames Primeknit-editie van het adidas NMD-model zal deze zomer in volle kracht uitrollen en in het nieuwste silhouet van de serie wordt een dodelijke "Triple Black" kleurweg voor de populaire runner geïntroduceerd. De strak geweven Primeknit-bovenkant van het model is versierd met een Japanse schrift in wit, waarin de laagste loper wordt beschreven, evenals een subtiel ontwerp rond de hakkraag. Tonale veters, een bijpassende hiellip, en een blacked-out middelzool met bijpassende stekkers voltooien het zwart op zwart op zwarte look.

De NMD R1 komt adidas nmd r1 dames wit terug in 2016 met een spannende nieuwe make-up. De bovenkant is gemaakt van Primeknit en heeft een zwart-wit print. Dit model zit bovenop een robuuste Boost midsole unit.

Adidas Originals maakt adidas nmd r1 heren nog steeds alternatieve versies voor zijn NMD R1 collectie. In 2016 verschijnt het Adidas NMD R1 Sea Crystal. De Adidas NMD R1 Sea Crystal heeft een aqua-achtige bovenkant in Primeknit met de drie strips en de toon-op-toon hiel stuk. De turquoise blauwe boost zool voltooit de look.

Adidas Originals hecht adidas nmd r1 heren zwart de geschilderde vigilantes doorheen de geschiedenis door hun iconische NMD-sneakers opnieuw te interpreteren in hedendaagse tribale maskers. We kijken als een groep van moderne stedelijke nomaden gyraat aan de slag van Frank Sinatra's 'My Way'.

http://www.schoenensale.org/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar