Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max 90 ultra 2.0 heren

Enviado por dainweixiaoke2017 
nike air max 90 ultra 2.0 heren
05-September-2017 05:54


Het lijkt erop dat de hele Nike Air Max catalogus een vruchtbare zomer heeft genoten. Veel van zijn modellen zijn meerdere keren herontdekt, hetzij door middel van samenwerkingsprojecten, eclectische textieltoepassingen of gekke colorway iteraties. De AM90 blijft helder schijnen, aangezien de retro klassieker nog steeds lawaai maakt - recentelijk in de kern zwarte versie "Rebel Skull". Het nieuwste model om deel te nemen aan de groeiende familie is de nike air max 90 ultra 2.0 zwart. In een "Triple Black" kleurenschema is subtiel tonale contrast te vinden in de "Mint Foam" strip die de modderwand scheidt van de bovenste bovenkant en de reflecterende tongbranding.

Nike Sportswear biedt eennike air max 90 ultra 2.0 flyknit metallicNike Air Max 90 Ultra 2.0 Essential als we voor het najaarseizoen voorbereiden. Deze release zal gekleed worden in "Triple Black" kleurenschema met kleine contrasterende Mint Foam accents. De verkleinde versie van de iconische Nike Air Max 90 biedt een meer lichtgewicht gevoel. Terwijl de kleurtonen van Black and Mint Foam zijn, bevat de schoen ook glow-in-the-dark opties.

De Nike Air Max 90-serie wordt uitgebreid met Nike Sportswear, de nieuwste nike air max 90 ultra 2.0 essentialColorway voor de zomer 2017. Perfect voor de warmere maanden, deze release komt in een eenvoudig wit en zwart kleurenschema. Met een lichtgewicht textiel bovenkant met duurzame niet-naaien overlays. Andere details zijn onder meer kunststof lederen spatborden, Air Max-kussens en een Ultra 2.0-zool met dubbele dichtheid bovenop een duurzame rubberen zool.

Nadat we onlangs zijn gewaagde "Bright Crimson" tegenhanger hebben gekenmerkt, leren we dat het Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit-silhouet binnenkort in een tijdloze zwart-witte colorway iteratie zal vallen. Een moderne aanpak op de iconische hardloper, de bovenkant heeft een ingewikkelde Flyknit constructie, die bij de hyperfuse overlays in combinatie met een lichtgewicht, maar stevige schoen past.Nike Sportswear geeft ons ook een speciale Nike Air Max 90, die een vergelijkbaar thema heeft met de vorige nike air max 90 ultra 2.0 heren. Nogmaals komen ze in een thema van zwart en muntschuim en staat bekend als de Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Essential. Deze Nike Air Max 90 komt met een overheersende zwarte overname onder gebruik van textiel. Daarnaast hebben we White op de pip, terwijl Mint Foam de Nike Air-branding accentueert en op de buitenzool aangeeft. Het afronden van de look is Glow in the Dark detailing.

http://www.shoesmarkbe.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar