Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max 1 ultra moire heren

Enviado por automleafolive 
nike air max 1 ultra moire heren
15-September-2017 05:35


nike air max 1 ultra moire Zwart Deze release is gekleed in een volledige Hasta bovenbekleding die de tong, veters, Nike Swoosh branding op de zijpanelen, evenals de hiel. De schoen is ook gebouwd met perforaties voor extra ventilatie in de warmer maanden die bovenop een witte gespikkelde zool zit.

De Nike Air Max-familie krijgt in het voorjaar van 2015 een nieuw lid met de toevoeging van de nike air max 1 ultra moire wit Zwart . Het frisse silhouet beschikt over een volledig nieuwe buitenzool, die in vergelijking met het origineel gebruik maakt van minder materiaal dat drastisch verbeterde flexibiliteit en minder gewicht tot gevolg heeft. Bovenop de buitenzool zit een synthetische suède, laser geperforeerde, een stuk bovenkant geïnspireerd door de Nike Air Zoom Moire + vanaf 2006, de eerste Nike + ingeschakeld schoen.

Naarmate de Air Max Day-randen dichterbij zijn, heeft Nike de onthulling van nieuwe Air Max-silhouetten opgeheven. Het laatste is dit nike air max 1 ultra moire dames -silhouet dat ons droomt van warmer dagen. De handtekening naadloze bovenkant wordt gemaakt in een babyblauwe tint met tonale veters, terwijl het modderpaneel een pizzazz voegt met een monochrome tropische print. Een gespikkelde, uitgestrekte middelzool voltooit deze opvallende sneaker.

nike air max 1 ultra moire heren Het ontwerp is een officiële make-up van Wolf Gray / Dark Gray-White-Black en ziet een geperforeerde grijze bovenkant met een zwarte modderwacht, bijpassende accenten, een donkergrijze middenzool en neongroene hits aan de voering, rubberen zool.

http://www.shoesmarkbe.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar