Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas nmd r2 heren

Enviado por safdxgdfh 
adidas nmd r2 heren
22-September-2017 04:23


In een poging om zich los adidas nmd r2 blauw te maken van zijn voorganger, beschikken deze R2s over een verscheidenheid aan versieringen op de Primeknit-bovenkant voor een mooi detaildetail dat niet gewoonlijk op de R1 wordt gezien. De ontwerpen variëren van contrasterende strepen tot meer subtiele die met de rest van de schoen passen en alle acht schoenen zitten boven op een klassieke witte Boost-zool en verwijdert de handtekeningstekkers aan de zijkant voor een meer gestroomlijnde esthetische .

Deze adidas NMD R2 is adidas nmd r2 heren een van de verschillende kleurenwegen die deze voorjaar in gebruik zijn. Een tweekleurige editie komt dit paar in een schone witte en rode kleurweg. Met een witte Primeknit-bovenkant met een toneelstreepmotief, wordt er door rode accenten afgewerkt en de Boost cushioning met volledige lengte. Een release datum voor dit paar is ingesteld voor 6 april 2017

Adidas Originals heeft een adidas nmd r2 dames fantastische nieuwe editie gecreëerd door een ingekleurde Primeknit-bovenkant en een aantal premium-elementen aan de R2-formule toe te voegen. Belangrijkste kenmerken zijn een complete BOOST-zoolunit, een leren hielblad en verhoogde versieringen aan het brei. Deze witte en oranje make-up zal vanavond in beperkte aantallen vrijkomen om middernacht (GMT).

De frisse sneakers hebben adidas nmd r2 zwart ook een ijzige doorschijnende zool onder de Boost-eenheid, die de eerste keer is in een Nomad-silhouet. De conventionele EVA midsole plug is ook vervangen door de embossed NMD R2 insignes. Wij verwachten dat de dag van de dag van Boost All Day de adidas NMD R2 Women's Primeknit Ronin van de planken gaat vliegen - dus pak je een paar terwijl je de kans hebt.

http://www.schoenensale.org/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar