Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas pure boost mænd sort

Enviado por automleafolive 
adidas pure boost mænd sort
10-October-2017 07:48


Adidas har baseret på mange års test og forskning med kvinder overalt skabt en slank, formformet løbesko bygget til at opfylde den ubarmhjertige energi i deres aktive livsstil. Mens de fleste løbesko er tilpasninger af mændesko, blev adidas pure boost x atr designet med kun den kvindelige atlet i tankerne, hvilket resulterede i en høj ydeevne, der opfylder high fashion løbesko udelukkende til kvinder.

Skoen er rettet mod byens gadeløber, gør 5-10k afstande, dodging trafik og uanset hvad byen kaster på dig. PrimeKnit-øvre på Ultra Boost, især version 3.0, giver mere bevægelse end det er ideelt, hvis du væver runde fodgængere i London, mens den nye adidas pure boost mænd sort har en mere låst indflydelse på grund af det mere stive strikkede øvre design med dens målrettede støtte og bredere forfod, der giver en god stabil platform til at dreje fra på en typisk stop-start London street run.

Adidas pure boost kvinder har en ny flydende bue, der giver et helt frisk udseende. Den flydende buys adaptive strækningsnet bryder under midterfoden for at få foden til at se mindre, mens den leverer en støttende fornemmelse.

Det ser ud som om der har været flere nye silhuetter fra adidas med Boost for nylig, end du kan ryste en pind på, og denne uge er ikke anderledes. Denne seneste silhuet fra mærket med de tre striber er en reimagined Pure Boost-silhuet, adidas pure boost tilbud og det er uden tvivl den mest sportslige indflydelse på design endnu.

http://www.skarpepriser.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar