Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike lunarcharge bruin groen

Enviado por lazarushawk 
nike lunarcharge bruin groen
10-October-2017 08:37


Introductie van de nike lunarcharge bruin groen Een gloednieuwe sneaker van Nike om het jaar op een hoogte te beëindigen. Het integreren van technologie uit vijf van Nike's iconische modellen. Het 'futuristische' silhouet inspireert uit de 1990 Nike Air Current, waarschijnlijk een sneaker voor het tijdstip. Andere belangrijke kenmerken zijn een bovenste neopreen geleend van de 1988 klassieke Nike Air Flow, oogverblijven van de Air Max 90, vroege 2000 interne bootie constructie van de Presto en een moderne zool vanaf 2016's Lunarepic.

Verschijning hier in twee zeer bekende nike lunarcharge wit zwart kleuren. Met een bovenkant van textiel en neopreen voor comfort met een binnenmouw, is er een sokachtige pasvorm. De eyestay is geïnspireerd door de Nike Air Max 90, biedt lichtgewicht ondersteuning, terwijl de Lunarlon middenzool met IP-core en IU-drager voor een soepele rit. Met de lasergepoten buitenzoolplaten zorgen flexibiliteit en multi-surface traction met het trekblad op de hak waardoor het makkelijk kan worden in- en uitgeschakeld

De nike lunarcharge grijs blauw is een ultramoderne lifestyle silhouet dat afkomstig is van de kenmerkende, technologische aspecten van vorige Nike schoenen. De LunarCharge is niet alleen een andere retro release. De neopreen bovenkant van de Air Flow, de hoeklijnen van de Air Current, de stevige bootie-constructie van de Air Presto, het bekende oogverblijf van de Air Max 90 en een moderne Lunarlon-kussen zool van de Lunar Epic komen samen in een samenhangende vorm die het nieuwe leven ademt in de baanbrekende sprit van deze Nike classics.

De nike lunarcharge vrouw rood illustreert het feit dat sommige van de beste toekomstige productinnovaties van haar companys zijn geworteld in beproefde en ware designelementen uit eerdere producten. Met de nieuwe Lunar Charge bestaat uit elementen van de Nike Air Presto, Air Max 90, Luchtstroom en Lunar Flow, alsmede het implementeren van het Lunarlon-dempingsysteem van de LunarEpic vanaf eerder dit jaar, die combineert in een schoen die comfort en ondersteuning maximaliseert. Deze eerste kleurstof van het nieuwe model bestaat uit een zwart-wit neopreen bovenste met Air Max 90 geïnspireerde eyelets en een lasersnipte Nike-tekst op de midsole voor het eerst op elke schoen!

http://www.jouwmerk.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar