Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas stan smith boost primeknit kvinder hvid

Enviado por qingkuangbai 
adidas stan smith boost primeknit kvinder hvid
21-October-2017 08:30


Skos historie i en nøddeskal: adidas udstedte sin første tennis sneaker i 1963, som blev mærket som "Robert Haillet" efter den franske tennisspiller to år senere. Da Haillet trådte tilbage, erstattede virksomheden ham med adidas stan smith boost primeknit, da den første spiller i verden (stadig i live i South Carolina, var Smith for nylig profileret af The New York Times). I 1971 blev skoen kendt som "adidas Stan Smith", men for meget af 70'erne viste skoen Smiths ansigt med "Haillet" skrevet over det - identitetskrise. Det ramte virkelig sin skridt i 80'erne, men blev først et modefænomen for nylig. Et af de bedste tennissko af alle tider - både i salg og indflydelse - Complex hedder det 14. på listen over mest indflydelsesrige sneakers nogensinde.

Adidas stan smith primeknit sort er hyldet som et af de mest eftertragtede fodtøj på planeten. Som følge heraf blev mange af os vanvittige forsøgt at få vores hænder på et par af de ikoniske Stan Smiths. Nå, jeg har nogle gode nyheder i dag. Hvis du stadig er sulten på flere af de ikoniske sneakers, er Adidas her for at redde dagen.

Hvis du mener, at vi er for sent med denne adidas stan smith kvinder hvid-historie, så kan jeg risikere at gætte på hvilken del du spillede i vores kollektive mode-indsats fra det sidste halve årti. Fordi i de sidste fem år, uafbrudt eller ej, har vi sammen lavet et ærafastgørende fodtøjshistorie. Peak Stan Smith kunne godt være mod teenagerne (vi har stadig ikke et officielt navn for 2010 og fremover?)? Hvilke skinny jeans var til noughties. Hvis du tror, ​​at Stan Smith-fænomenet var færdigt godt for et år siden, så er dine minimale hvide træner med deres afrundede tå og grøn hælpolstring sandsynligvis lidt affaldet, og du tror sandsynligvis ikke, du kan bære dem længere. Måske tror du, de er forbi. Hovedsagelig fordi pænt klædte mødre på skolens løb i 40'erne bærer dem. Sandheden er, at modefolk ikke kan indrømme, at Stan Smiths ejede 2015, men virkelige verdensbevis siger, at "Åh ja det gjorde de."

Med Primeknit-versionen af ​​den ikoniske adidas stan smith mænd grå, præsteret i 2014, har adidas introduceret en perfekt letvægtsindstilling til denne tid på året. Catering til nattuglene blandt os, den nyeste iteration er udstyret med en simpel, men yderst effektiv sikkerhedsfunktion. Ved første øjekast forekommer den strikkede overflade uændret på den oprindelige Primeknit Stan Smith, men når lyset rammer skoens ryg, blinker dets karakteristiske hælflig på grund af brugen af ​​et reflekterende sølvgarn indarbejdet i konstruktionen der.

http://www.skarpepriser.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar