Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas iniki runner boost

Enviado por wsefdgdh 
adidas iniki runner boost
28-October-2017 11:32


Adidas Iniki Runner adidas iniki runner boost kombinerer to ting, der overgår mærket med tre striber, når de træner. En slank, subtile og sublim stilfulde retro look er typisk for den ikoniske originale serie og fokuserer på høj ydeevne med nogle af de bedste skoteknologier rundt.

I modsætning til tidligere adidas iniki grå boost-udstyrede modeller, som har tendens til at læne, moderne æstetik, er topene af Iniki Runners præget af de klassiske løbe silhuetter fra 1970'erne. Bygget i letvægts stræknet, dækket med struktureret ruskind og færdig med vintage detaljer som gummi-gummi ydersål og hakket 3-striber trykt på siderne, ser Iniki Runner den del af retro-runner udefra.

Sålen er ikke den eneste. adidas iniki blå Det øvre materiale gør brug af tovejs stretchnet, hvilket giver komfort til vægtreduktionen. Indvendigt adidas de imidlertid adidas tech ekspertise med skjult sock-fit design, ortholite sockliner og selvfølgelig denne slående fuld længde boost midsole, Det repræsenterer en stærk fusion af gamle og nye og er endnu et stort hit for mærket med 3 -Stripes.

Adidas Originals udgav adidas iniki runner white Iniki Runner-silhuetten, der kørte i et farveskema fra Navy. Denne model har en fuldt åndbar 2-vejs stretch mesh top med premium suede overlay accentueret. Andre funktioner omfatter en komfortabel skjult basiskonstruktion, adidas-mærket tekstilmåne, mærkningsside imiki-branding på sidevægterne, tonet snørebånd, rosa guldmetalagletter, trykt flakket 3-strips branding og OrthoLite-foring og vævet gummi-ydersål.

http://www.dksportmall.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar