Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Gå ikke Glip af Nike Air Max 90, Købe Holdbar, Nike Air Max

Enviado por olay1019 
Gå ikke Glip af Nike Air Max 90, Købe Holdbar, Nike Air Max
14-April-2016 05:17
Nike har ikke været en fremmed til køb billige nike sko en spektakulær hvid-baseret colorways i løbet af de sidste mange år, og nye Strålende Afsløre Pakke er ikke nogen forskellige. Hele Nike lineup accepteret farve plan revisioner på grund af den nye pakke, og også Hypervenom Phantom II er en alvorlig standout. High-end-collared alternativ på at angribe silo lavet til spillere som Neymar, Robert Lewandowski, og Pierre-Emerick Aubameyang, har en fed og solrig nyt udseende til det, der flytter til sommer måneder.
Den helt nye hovedsagelig hvide øverste indeholder den samme Nikeskin øverste med Flywire kabler i den øverste virkelig låse i din mund, mens du spiller. Det knagede forberede byder på en blanding af gul,billige nike air max 95 lyserøde hele den base, der er forbundet med den øverste i sidste ende forårsager de samme tonet sålen. Den sorte Nike swoosh og sort Dynamisk Pasform Krave resultere i lyse farver fra støvler bliver bemærket meget mere end normalt. Den FG stud mønster fortsætter med at være den samme fra tidligere colorways. Men den knagede design vil bære ud efter masser af skik og Nike tilbud du en advarsel om, at stater som følge. Den Dynamiske Pasform Krave om Phantom er lidt forskellige, end alle de andre flipper når bed går inde i stedet for langs hjertet og sænker sandsynligheden for repræsentation og vabler. Godt træk, Nike.
Den Hypervenom Phantom II har nike air max mænd glip af silo i collared lineup som følge af tykkere øverste. Den øverste er også beregnet til at maksimere modstandsdygtighed fra start og helt sikkert uden tvivl vil have en længere levetid i forhold til de første demografiske.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar