adidas nmd r2 zwart wit heren
25-September-2017 08:13


Dit adidas-NMD Tokio-aanbod zou een sleutelspoor kunnen bieden als een samenwerking met Virgil Abloh's OFF-WHITE-afdruk, gezien de handtekening diagonale strepen die op de hak en de tong worden tentoongesteld. Dat is echter niet het geval, aangezien deze adidas nmd r2 grijs is geïnspireerd door één van 's werelds meest dynamische steden in Tokio, Japan. De eenvoudige NMD R2 is voorzien van een mesh-gebaseerde constructie die op Primeknit springt voor een heldere uitstraling met contrasterende witte drie strepen voor een klassieke afwerking. Een full-length Boost midsole cushioning systeem past bij de afwisselende strip esthetiek terwijl de tips van rood de voering treffen.

Met een Tokio-thema, komt de adidas nmd r2 heren Tokyo met een zwarte bovenkant geperst met het zwart-wit gestreept motief op de tong en de hiel zei dat de crosswalks in Shibuya vertegenwoordigen. De Three Stripes branding op de mediale kant komt in Wit, evenals de full-length Boost midsole.

Gekleed in een schone, witte en kern zwarte kleurenschema. Deze adidas nmd r2 wit heeft een allover strippatroon op de bovenkant van de Primeknit. De iconische Drie Strepen zijn lichtdoorzichtig, waarbij de gebreide strepen onderaan worden weergegeven, terwijl ze op een volle lengte Boost zool zitten.

Een van de meest populaire iteraties van, het kan niet eens meer worden gediscussieerd, het merk populairste runner is nu in een grote selectie van kleurenwegen. Elk van deze komt met de eigenschappen sneakerheads zijn gegroeid tot zowel liefde als verwacht. Primeknit bovenkant, voorzien van een groot aantal gelaserde patronen, scherp silhouet, en die pluche Boost middenzool. Voor iets wat extra, is er zelfs een handige pull-tab op de hak om de pasvorm gemakkelijker te maken. De adidas nmd r2 zwart Primeknit is voorzien van een zwart / grijs patroon boven, met een zwarte backtab en zwarte veters. De schoenen hebben ook een traditionele witte boostszool, evenals een rubberen zwarte buitenzool.

http://www.kickonfire.biz/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar